LandmarketAktivitetshuset

Aktivitetshuset på Røsnæs Havn er et perfekt udgangspunkt for at udforske havets mange muligheder.

Vandets mange muligheder – Røsnæs havn

Havnen som også hed Nyby havn, er fra 2. Verdenskrig og var oprindeligt en fiskerihavn med et auktionshus.

I dag er havnen udgangspunkt for fritidsaktiviteter på vandet via Aktivitetshuset, som står centralt på havnen, her kan I tage en frisk dukkert, også om vinteren. Der er også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, lystfiske eller kitesurfe.

I forlængelse af Aktivitetshuset findes Havkatten, som udover at være Kajakhotel også har givet plads til den ny Cafékiosk, hvor der vil være mulighed for at nyde is og andet godt.

Havkajakker

Røsnæs Havkajak har ca. 45 medlemmer, og råder over 13 havkajakker, der især er velegnede til begyndere. De ligger i kajakhotellet sammen med ca. 15 private havkajakker, der tilhører klubmedlemmer, som betaler for en kajakplads med let adgang til ilægning fra stranden eller fra kajkanten.

Kajakklubben er hjulpet godt i gang med støtte fra instruktører fra venskabsklubben i Havnsø, men er også ved at uddanne egne instruktører. Klubbens medlemmer har faste rodage torsdag aften og lørdag formiddag. Mindst én gang årligt er der roskole for nye roere, og klubbens medlemmer træner i løbet af vinteren redningsøvelser o.l. i Kalundborg Svømmehal.

Nye interesserede medlemmer kan rette henvendelse til Niels Meldgaard på mail@nielsmeldgaard.dk.

vinterbadere

Røsnæs Vinterbader4400

I april 2016 åbnede den gamle vinterbaderklub en forening og navnet på den blev Røsnæs Vinterbader4400 med badested  fra Røsnæs Maritime Aktivitetshus.
I august 2016 var vi 14 medlemmer. I oktober var foreningen oppe på  55 betalende medlemmer, og antallet er lige siden steget dag for dag, så det må siges at være en succes.

Vi bader hver dag mellem klokken 7 og klokken – efter vejret. Den første bader, der kommer om morgenen, tænder for saunaen, og vi aftaler så vidt muligt på vores Facebook-side, hvornår vi bader, og hvornår saunaen er tændt.

Foreningens kommunikation finder sted via foreningens Facebook: Røsnæs Vinterbader4400
Her vil I kunne følge med i, hvad der foregår og hvornår nogen tager ned og tænder for saunaen – og mange andre ting.
Vi ved godt, at ikke alle er på Facebook, så derfor vil meget vigtig information komme på mail til alle medlemmer (som har betalt). Vil du være medlem, har vi brug for følgende  informationer om dig: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Det sender du til: roesnaesvinterbader4400@gmail.com
Kassereren tager straks kontakt til dig, og det koster i år 200 kr. at være medlem.
Med varme vinterbaderhilsner
Bestyrelsen for Røsnæs Vinterbader4400

Koordinater

Lat/Long:
55.751424
10.944761

DMS:
55° 45′ 5.1264” N
10° 56′ 41.1396” E

Opførelse

Landmarket er opført i 2017.

Andre landmarks

KROGEBÆK

ÅGERUP