Oplevelsespakker Røsnæs

På Røsnæs kan I opleve storslåede overdrev, stejle klinter, skov, hav, lys og luft. I vil opleve udsigter over havet og landskabet, der tager pusten fra jer.

Oplevelses pakker

Velkommen til Røsnæs – hvor vi kan vi tilbyde en varieret buket med forskellige oplevelser.

Vi kan tilbyde og sammensætte forskellige ture alt efter interesser og ønsker og vi har sammensat forskellige mulige oplevelsespakker som. f.eks. vandreture i børnehøjde med frokost – vinsmagning kombineret med guidet vandre- eller cykelture. Kort sagt, man kan stort se selv sammensætte sin egen oplevelsespakke man kan henvende sig til Camilla på Dyrehøj Vingaard og få nærmere information – herunder er der sammensat forskelle oplevelsespakker.

Fakta

På Røsnæs kan I få store naturoplevelser, høre spændende historier og deltage i aktiviteter både til vands og til lands.

Andre Landmarks

De 13 landmarks

Røsnæs Rundt

Individuelle Oplevelsespakker

En dag på Dyrehøj Vingård 

På Danmarks største Vingaard er der altid gang i den. Oplev stemningen i vinmarken, produktionen i vineriet eller hyggen i butikken.

Pris: 360 kr per person

Guidet cykeltur rundt på Røsnæs 

Oplev den storslåede natur på Røsnæs ved en spændende cykeltur ledsaget af en lokalguide, hvor man spiser picnickurven på Røsnæs Fyr.

Pris:

Vandretur ved Vågehøj og Vinsmagning 

En 2 kilometers guided gåtur omkring Vågehøj på spidsen af Røsnæs og derefter en frokost med et glas vin på Dyrhøj Vingård.

Pris: 455 kr per person

Vandretur i Kongstrup Klinter og Vinsmagning

En 5 kilometers guided gåtur omkring Kongstrup klinter, og herefter frokost og et glass vin på Dyrhøj Vingård.

Pris: 455 kr per person

Vinsmagning, overnatning og morgenmad   

Rundvisning i vinmarkerne og vinsmagning på Dyrhøj Vingaard, derefter middag, overnatning og morgenmad på Strandhotel Røsnæs.

Pris: 985 kr pr. person

Rundt om Røsnæs i Havkajak

Oplev kajakruten ”Rundt om Røsnæs” og få en god oplevelse af vandet. Kræver ingen kajak erfaring.

Pris: 350 kr per person