Vandretur i børnehøjde

Tag børnene med i naturen. På Røsnæs tilbydes der naturoplevelse for børnefamilier.

Det naturskønne Røsnæs sætter rammerne om en dag i naturen på spidsen af halvøen Røsnæs, som er Sjællands vestligste punkt.

Vandreturen vil lede familien en kortere tur igennem skov, bakket terræn og ud på åbne marker hvor man kan opleve køer gumle på græs. Vandringen foregår i familiens eget ønsket tempo og vejlederen vil fortælle om Vindekilde, børnene kan lege, løbe på de store arealer i Vindekilde.

På Naturskolen er der plads til i kan nyde medbragt frokost i den gamle haven eller i stalden hvor der findes borde og bænke til spisning.

Morten vil tage familien med ud på muse tur, en tur rundt i naturen hvor der bliver søgt efter mus der gået i de udsatte muse fælder, der vil være mulighed for at undersøge mus- og stille spørgsmål.

På naturskolen er der rig mulighed for fri leg i klatretovbanen, gynge og store træer i den gamle gave der kan klatres på. Her er også heste, geder, kaniner, høns man kan se og klappe. Mens børnene leger i haven kan forældrene nyde kaffen.

Overnat i naturen, kort gå afstand fra Naturskolen ligger der shelteres der kan skabe rammerne for familiens overnatning i det fri. Der er opstillet shelteres og der er bål plads så der er mulighed for at lave mad over åbent ild.

Pris: Pris 130 pr. person og min. 10 personer pr. tur.

Kontakt: camilla@dyrehojgaard.dk

Fakta

På Røsnæs kan I få store naturoplevelser, høre spændende historier og deltage i aktiviteter både til vands og til lands.

Andre Landmarks

De 13 landmarks

Røsnæs Rundt