En dag på Dyrehøj Vingård 

På Danmarks største Vingård er der altid gang i den. Oplev stemningen i vinmarken, produktionen i vineriet eller hyggen i butikken.

Dyrehøj Vingaard er en autentisk fortælling om en ihærdig iværksætter der ved hårdt arbejde og nytænkning har fået skabt den største og en af de mest ambitiøse vingårde i Danmark.

På en rundvisning får du indsigt i hvordan vinstokkene trives, der bliver fortalt om plantedyrkning, beskæringsmetoder. Hvordan det er at være vinbonde i Danmark og alt det praktiske arbejde der er at udføre i pasning af 30.000 vinstokke.

Rundvisningen viser også de gamle velholdte bygninger frem hvor man oplever produktionen med vin og høre om de forskellige arbejdsgange for at lave vin med de solmodne druer.

I Vineriet ses også det flotte kobber destilleringsapparat der bliver brugt til de mange forskellige spiritus der bliver fremstillet, såsom vindruebrændevin, gin og likører, der alle kan smages i butikken.

En rundvisning på Dyrehøj Vingård:
Kl 11 Rundvisning i vinmarkerne og Vineri
Kl 13 frokost, vinbondens bræt
Besøg butik, smagsprøver og Galleri i stuehuset
Kl 15 Kaffe og Kage, farvel

Pris 360 kr per person

Kontakt: camilla@dyrehojgaard.dk

Fakta

På Røsnæs kan I få store naturoplevelser, høre spændende historier og deltage i aktiviteter både til vands og til lands.

Andre Landmarks

De 13 landmarks

Røsnæs Rundt